Kaheksa-aastane Riti peab Paikusel pühapäeviti vahvlikohvikut

Krismar Rosin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse kohvikupidaja Riti Volli arvates on klientidega suhtlemine käkitegu. Juba kaks pühapäeva on ta kõik vahvlid ära müünud.
Paikuse kohvikupidaja Riti Volli arvates on klientidega suhtlemine käkitegu. Juba kaks pühapäeva on ta kõik vahvlid ära müünud. Foto: Gertrud Alatare

Paikusel Pärnade puiesteel võib iga pühapäev 11–13 tunda mõnusat vahvlilõhna. Kohvikus Ampsuke tervitab külastajaid kaheksa-aastane Riti Voll, kes pakub külastajatele magusaid küpsetisi ja kõrvale värskendavat jääteed.

Riti on kohvikut pidanud juba kaks pühapäeva. Tema isa Ardo Volli sõnutsi on kahel päeval müüdud 130 vahvlit. “Mõni naaber on juba püsiklient,” ütles Riti uhkelt ja lisas, et kundesid on seinast seina: beebidest puudega inimeste ja pensionärideni.

Kas kliente teenindada raske pole? “Mulle on see käkitegu, olen seltsiv lapsuke,” ütles Riti enesekindlalt. Isalegi tundub, et tütrele sobib see väga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles