Galerii: Panga hobitalus saab tutvuda küülikute ja lammastega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmandal üleriigilisel avatud talude päeval lubab Pärnumaal oma õueväravast sisse 38 talu ja põllumajandusettevõtet, nende seas Tori valla Panga hobitalu, mis võlub lapsi oma loomadega.

Tori vallas Taali külas asuva Panga hobitalu perenaine on hämmingus suurest inimeste arvust, kes esimese paari tunni jooksul nende koduhoovist läbi on käinud. Teist korda enda uksed maaelu tutvustamiseks avanud Panga hobitalus saab tutvust teha küülikute, lammaste ja hanedega. Suu saab magusaks teha talus kasvatatavate marjadega.

Panga hobitalu on enda juurde meelitanud külalisi kaugemalt ja lähemalt – nii parkis ennast talu juurde Vigala inimeste busski. Nimelt otsustasid nemad sel aastal avatud talude päeva raames külastada just mõnd Pärnumaa majapidamist. Tori Jõesuu siidri- ja veinitalust jõuti Panga hobitallu, edasi plaanitakse liikuda Tahkuranna poole. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles