Motomehed kihutasid Lätis poodiumile

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse motoklubi esinumber Toivo Nikopensius kihutas Madona rajal Euroopa karikasarja etapil teise auhinna vääriliselt.
Paikuse motoklubi esinumber Toivo Nikopensius kihutas Madona rajal Euroopa karikasarja etapil teise auhinna vääriliselt. Foto: Urmas Luik

Paikuse motoklubi sportlased võitsid Lätis Madona rajal kestuskrossi Euroopa karikasarja teisel etapil kaks auhinda.

Veteranide konkurentsis pidi Toivo Nikopensius tunnistama vaid lõunanaabri Einars Vintersi nappi paremust ja kolmandaks tuli võitja kaasmaalane Ivars Mikelsons. Nikopensiuse klubikaaslane Jüri Koger kihutas seitsmenda koha vääriliselt.

Juunioride arvestuses oli kaks tundi kestnud motomaratonil kiireim Läti meister Karlis Liepinš, järgnesid Daniil Komkov Venemaalt ja meie mees Jarmo Lehiste. Seenioride klassis said kaksikvõidu Läti ässad: esimene oli Edgars Rudits, teine Janis Vinters ja kolmanda auhinna teenis Andrius Mitkevičius Leedust. Paikuse klubi värvides kihutav Endrik Raal lõpetas Madona krossi neljandal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles