Pärisloomad võlusid taludes lapsi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Panga hobitalu õues kasutasid lapsed võimalust ja näomaalinguga tüdrukutki huvitas murutraktor, mis oli oma töö õueala ettevalmistamisel juba teinud.
Panga hobitalu õues kasutasid lapsed võimalust ja näomaalinguga tüdrukutki huvitas murutraktor, mis oli oma töö õueala ettevalmistamisel juba teinud. Foto: Gertrud Alatare

Lapsed olid lausa põlvili maas ja uudistasid pardipoegi, näppasid siis rohulible ja jooksid seda küülikutele läbi puurivõre ulatama, vaimustuses sellest, kuidas pikakõrvaline pärisloom võilillelehte nosib. Peagi avastati aga liivakuhil, kus lustiga kooke küpsetada või lossi ehitada.

Panga hobitalu avar lilleline õu kihas keskpäeval külastajatest nagu suur mesilassülem, bussitäis Vigala rahvast lõpetas vaimustunult ringkäiku ja tänas kodukanti tutvustava raamatuga perenaist Anne-Ly Algot, et jätkata seejärel ringsõitu Pärnumaal avatud talusid pidi.

"Meil Raplamaal nii palju talusid ei ole, sellepärast tulime naabrite juurde, käisime Tori-Jõesuu siidri- ja veinitalus ja sõidame edasi Tahkuranna poole," seletas üks reisiseltskonna liikmeist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles