Lavale astub 14 püstijalakoomikut

Laura Vadam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Comedy Estonia püstijalakoomikud toovad kolmapäeval publikuni hulganisti uusi nalju ning pajatusi.
Comedy Estonia püstijalakoomikud toovad kolmapäeval publikuni hulganisti uusi nalju ning pajatusi. Foto: JAANUS LENSMENT/PM/SCANPIX BALTICS

Homme kell 20 kohtub Türmi õlleaias ligemale 15 koomikut, kelle seast leiab nii kogenud esinejaid kui uustulnukaid. Kaks tundi kestev vaba mikrofoniga etendus annab võimaluse neilegi püstijalakoomikutele, kel esinemiskogemus väiksem.

Comedy Estonia ühe eestvedaja Louis Zezerani sõnade järgi on oodata naistegi ülesastumisi, mis on nende maailmas haruldane. "Laval võib näha kolme naiskoomikut, mis toob harilikult meeste domineeritavasse etendusse värskust ja teistmoodi huumorit," rääkis Zezeran.

Zezerani hinnangul kogub püstijalakomöödia Eestis üha enam populaarsust – see on suuresti just Comedy Estonia aastatepikkuse töö ja ringreiside tulemus. "See tundub siiani uskumatuna, et Rakvere teater või Vändra kultuurimaja inimestest pungil on," ütles ta.

Taas Pärnus esinevad koomikud lubavad seekord aga teistsugust etendust, kus kuuldakse hulganisti uusi nalju ja pajatusi. Laval katsetatakse palju kuulmata materjali, mis ootab publiku tagasisidet ja reaktsiooni. Etenduse sissepääs on tasuta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles