Weekend Festival keerab Pärnus liikluse pea peale

Laura Vadam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikluskorraldus Weekend Festival Balticu ajal.
Liikluskorraldus Weekend Festival Balticu ajal. Foto: Weekend Festival Baltic

Järgmisel neljapäeval algab kolmepäevane festival Weekend Festival Baltic, mis toob linna liikluskorraldusse mitu muudatust. 

Esmaspäeval alustati festivaliala ehitusega, aga see ei tohiks piirkonna elanikke mõjutada. Pressiesindaja Gunnar Viese kinnitusel saavad festivalitsooni elanikud lähipäevil postkasti teavituse, vajaduse korral liikumisloa. "Korraldustoimkond on teinud kõik endast oleneva, et kohalikke vähe segada," tõdes Viese. Tema andmetel püsitakse graafikus ja ehitusega pole probleeme tekkinud.

Liikluskorralduse muudatus algab kolmapäeval, 2. augustil kell 12. Täielikult suletakse Mere puiestee ja Eha tänav, osaliselt merepoolne Suvituse ja Esplanaadi tänav. Peale selle on Tervise spaahotelli, Ammende villa, Estonia spaahotelli ja Wasa hotelli ümbruses liiklus piiratud: see mõjutab Lõuna, Ringi, Muuli, Esplanaadi, Toominga, Muru, Söödi, Seedri, Supeluse, Ranna puiestee, Papli, Sääse, Roosi ja Pärna tänaval liiklemist.

Ühistranspordiga pääseb rajooni kogu ürituse kestel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles