Asendame standardse jänese ema elutruu kujutisega

Laura Vadam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Selvet, Kaspar Tiri, Haver Järveoja ja Timmu Tõke arendavad tehnoloogiat, mis toob 3D-skannimise inimestele lähemale.
Rainer Selvet, Kaspar Tiri, Haver Järveoja ja Timmu Tõke arendavad tehnoloogiat, mis toob 3D-skannimise inimestele lähemale. Foto: Georg Kõrre / Postimees / Scanpix

Pärnu ja Märjamaa noormeeste loodud 3D-skannimise idufirma Wolf3D on alla nelja tegutsemisaastaga jäänud silma suurettevõtetele, pannud vanemad ja sõbrad enda üle uhkust tundma ning innustanud eakaaslasigi oma töökultuuri ja ambitsiooniga.

Möödunud aasta detsembris kaasati investoritelt ühisrahastusplatvormi Seedinvest kaudu 500 000 dollarit. Lähiajal ilmub ettevõtte lugu Ameerika Ühendriikide telekanalis Discovery Channel.

24aastaste pärnakate Timmu Tõkke ja Rainer Selveti, 22aastase suvepealinlase Kaspar Tiri ning Märjamaalt pärit 24aastase noormehe Haver Järveoja 2014. aastal asutatud ettevõte Wolf3D loob skannimistehnoloogia abil inimestest elutruud 3D-avatar’id ehk veebis kasutatavad tunnuspildid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles