Supeluse elanikud tahavad autovaba kodutänavat (3)

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elmar Põder nentis, et paljud ümberkaudsed elanikud on löönud ohutuma Supeluse eest võitlemisele käega.
Elmar Põder nentis, et paljud ümberkaudsed elanikud on löönud ohutuma Supeluse eest võitlemisele käega. Foto: Gertrud Alatare

Autojuhid kihutavad ega pea kinni parema käe reeglist. Mootorratturid teevad kõiksugu trikke ja annavad gaasi jalakäijate, sealhulgas väikeste laste lähedal.

Just niisugune näeb mitme Supeluse tänava elaniku arvates suviti välja elu nende kodutänaval. "Viimased päevad on hullumaja! Täitsa segased! Tõmbavad esiotsa lendu ja kihutavad tagaratta peal. Võtavad gaasi maha, siis käib selline pauk," rääkis Supeluse elanik Elmar Põder. "Mõni külastaja on küsinud, kas mootorratturitel on ranna rajoonis ringrada."

Seetõttu pöördus linlane mullu juulis ühes kümmekonna oma tänava elanikuga kirjalikult rae poole, esitades piirkonna inimsõbralikumaks muutmiseks rea ettepanekuid. Põder leiab, et olukord on siiani niisama sant.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles