Galerii: vutinaiskond alistas kodus peamise rivaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu jalgpalliklubi naiskond sai naiste meistriliiga 12. vooru mängus kirja järjekordse võidu, alistades koduväljakul 2:0 peamise rivaali FC Flora.

Väravateta lõppenud avapoolaja järel tegid pärnakad skoori teise poolaja keskel. Esmalt läkitas palli võtku Laada Tereštšenkova ja seejärel ilusa rünnaku järel Ulrika Tülp.

Pärnu jalgpalliklubi naiskonna peatreeneri Jüri Saare sõnutsi on kõige olulisem, et naiskond sai võidu kätte.

„Me ei suutnud avapoolajal tekkinud poolvõimalusi ära kasutada. Keskpoolkaitsjad ei paistnud üldse välja ja me ei kasutanud piisavalt ääri. Rääkisime sellest vaheajal. Teisel poolajal hakkas meil momente tekkima ja saime õnnega pooleks värava ja sellele otsa teisegi ilusa tabamuse,” rääkis treener. „Võrdses mängus loeb iga pisiasi. Suutsime täna need enda kasuks pöörata.”

Saarele valmistas heameelt ka puhtana hoitud värav. „Elis Meetua tegi mõned väga head tõrjed,” kiitis ta puurivahti.

Tänase mänguga sai täiendust pärnakate laatsaret, kus varemgi mitu võtmemängijat juba ees oli. „Vigastused teevad muret,” tunnistas Saar. Merily Toom on pikaks ajaks vigastusega väljas, Anastasija-Grazyna Shcherbachenia on nendega terve hooaja jooksul kimpus olnud. Veel ei tea, kui tõsine on täna paarkümmend minutit mängida saandu Kaire Palmaru trauma,” ütles ta.

Pärnu naiskond kasvatas võiduga vahe FC Flora ees liigatabelis kuuele punktile. Pärnakatel on 12 mängust täisedu 36 punkti väravate vahega 112:2.

Järjekordset meistrikulda on Saare sõnutsi veel vara kaela riputada, sest ees on palju mänge ja hooaeg pikk.

„Kõigepealt peame augusti üle elama. Augustis on meil kaheksa mängu: esmalt mängime kolm mängu Leedus Šiauliai turniiril, siis ootab ees Balti liiga mäng Šiauliai Gintra-Universitetasega, seejärel mängime koduliigas FC Levadiaga ja siis ootab ees kolme mänguga meistrite liiga alagrupiturniir. Viis mängijat osalevad ka koondisega Balti turniiril. Kui augusti lõpuks ellu jääme, oleme kõvad mutid,” arvas Saar. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles