Kolmanda liiga vutiklubi sepistas karikasarjas suurüllatuse

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmandas liigas mängiv Pärnu jalgpalliklubi Poseidon rõõmustas oma poolehoidjaid karikasarjas esiliiga B-tasemel palliva Raasiku Jokeri alistamisega.
Kolmandas liigas mängiv Pärnu jalgpalliklubi Poseidon rõõmustas oma poolehoidjaid karikasarjas esiliiga B-tasemel palliva Raasiku Jokeri alistamisega. Foto: Erakogu

Kui Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond kaotas eile Eesti karikavõistluste 1/32-finaalis mõneti ootamatult teises liigas mängivale Narva Unitedile, valmistas teine suvepealinna tiim, kolmandas liigas palliv Poseidon üllatuse esiliiga B-tasandi klubi Raasiku Jokeri alistamisega.

Poseidon haaras liigahierhias kaks astet kõrgemal mängiva Jokeri vastu avapoolaja lõpus Joonas Einfeldti ja Ülari Tohveri väravatest 2:0 eduseisu, mida hoidis mängu lõpuni ja nii vormistati karikasarja üllatustulemus.

Poseidoni avavärava autor Einfeldt arvas, et võidu tugevama vastase vastu aitas tuua õige taktika valik ja mängudistspliinist kinnipidamine.

"Läksime mängima väga madalalt ja tegime peamiselt kaitsetööd. Lasime vastasel domineerida, ent midagi väga ohtlikku nad meie värava all korda saata ei suutnud. Tegime mõne ohtliku kontrarünnaku ja lõime kaks väravat," selgitas Einfeldt. "Oli füüsiliselt ja vaimselt väga raske mäng, aga hoidsime mänguplaanist kinni ja panime sellega täppi." 

Karikasarja järgmise ringi vastaseks loositi Poseidonile täna esiliiga meeskond Rakvere Tarvas. Mäng toimub Rakvere meeskonna koduväljakul.

Pärnu Vapruse alistanud Narva United võõrustab tulevas ringis Tartu Tammeka U21 ja FC Flora mängu võitjat.

Meistriliiga meeskondadest viis loos 1/16-finaalis vastamisi FC Levadia ja Paide linnameeskonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles