Maaomaniku vastuseis jätab pool küla teeta (1)

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi perekond Saare (pildil arutab ajakirjanikuga Sõnni talu perenaine Tiiu Saare) andis loa rajada kergliiklustee üle oma maatükkide, katkeb ehitus enne naabri rapsipõldu, mistõttu jäävad nende pere talud samuti teest ilma.
Kuigi perekond Saare (pildil arutab ajakirjanikuga Sõnni talu perenaine Tiiu Saare) andis loa rajada kergliiklustee üle oma maatükkide, katkeb ehitus enne naabri rapsipõldu, mistõttu jäävad nende pere talud samuti teest ilma. Foto: Gertrud Alatare

Plaanitav Seljametsa kergliiklustee jääb poolikuks, sest üks maaomanikest pole nõus põllust tasuta tükki vallale andma. Nii jäävad naabridki teeta.

Paikuse vald tahab Seljametsa külla ehitada üle kolme kilomeetri pikkuse valgustatud kergliiklustee, mis ühendaks küla Paikuse alevikuga. Ühtlasi tagaks tee ohutu pääsu jalgsi ja rattaga näiteks kohaliku lasteaiani või suplejate seas populaarse Seljametsa karjäärini.

Kuna kergliiklustee rajamiseks ei jätku autotee kõrval ruumi, pidanuks ehitus kulgema üle 19 eraomaniku maa.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles