Varblas krooniti Eesti parim pritsumees

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tugevaima päästja tiitli võitis viiendat aastat järjest Tõrva päästekomando pealik Alor Kasepõld. Teise koha võitles välja Sander Kaasik Mustvee komandost ja kolmanda Kristjan Mikk Tõrvast.
Tugevaima päästja tiitli võitis viiendat aastat järjest Tõrva päästekomando pealik Alor Kasepõld. Teise koha võitles välja Sander Kaasik Mustvee komandost ja kolmanda Kristjan Mikk Tõrvast. Foto: Päästeamet

Päästjad võistlesid täna Varbla vallas Pärlselja puhkekeskuses parima pritsumehe tiitlile. Mõõduvõtu käigus selgitati välja Eesti tugevaimad päästjad nii individuaalselt kui ka võistkondlikult.

Viiendat aastat järjest võitis Eesti tugevaima päästja tiitli Tõrva päästekomando pealik Alor Kasepõld. Teise koha võitles välja Sander Kaasik Mustvee komandost ja kolmanda Kristjan Mikk Tõrvast. Võistkondliku võidu saavutasid Tõrva mehed, teise Mustvee päästekomando mehed ning kolmanda Kohila komando.

Parimad päästevõistkonnad.
Parimad päästevõistkonnad. Foto: Päästeamet

Pritsumeeste mõõduvõtul võisteldi neljal klassikalisel alal: vooliku-, elupääste- ja tornharjutuses ning takistusjooksus. Kõik võistlusalad imiteerisid päästjate tööd, millega nad peavad tulekahjut kustutamisele minnes hakkama saama.

Parim pritsumees selgus ligemale 40 päästja seast.

Tuletõrjujate võistlus toimus Eestis 19. korda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles