Maanteeamet paigaldab Via Balticale prooviks tasuta kempsud

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maateeamet toob Tallinna–Pärnu maanteele kaks sanitaarkonteinerit ehk tualetti. Foto on illustreeriv.
Maateeamet toob Tallinna–Pärnu maanteele kaks sanitaarkonteinerit ehk tualetti. Foto on illustreeriv. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/PM/SCANPIX BALTICS

Maateeamet toob Tallinna–Pärnu maanteele kaks sanitaarkonteinerit ehk tualetti. Kui need end õigustavad, tuleb neid Eestisse mujalegi.

Maanteeameti hooldeosakonna peaspetsialist Külliki Laines ütles ERRi uudisteportaali vahendusel, et pilootprojekti eesmärk on luua liiklejatele senised paremad võimalused.

"Konteiner peab sisaldama vähemalt kolme eraldi osa: naiste, meeste ja inva-WCd. WC kasutamise eest tasuma ei pea," märkis Laines. "Soovime parandada parklate heakorda ja tulla vastu riigiteedel sõitjatele. Loodetavasti kasutavad inimesed tualette heaperemehelikult."

Sanitaarkonteinerid paigaldab amet Tallinna–Pärnu maanteele kahte parklasse: Harjumaal Ääsmäele ja Pärnumaal Sauga lähedale Nurmele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles