Weekendil kaotatud asju saab otsida Facebooki kaudu

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei postitab Facebooki lehele infot Weekend Festivalil kaotatud ja leitud esemetest.
Politsei postitab Facebooki lehele infot Weekend Festivalil kaotatud ja leitud esemetest. Foto: Gertrud Alatare/

Järgmisel nädalal Pärnus Weekend Festival Balticul kaotatud asju saab otsida Lääne prefektuuri selleks puhuks loodud Facebooki kontolt.

Politsei postitab Facebooki lehele infot väärtuslikumatest kaotatud ja leitud esemetest, mis on Weekend Festivali ajal korrakaitsjatele antud. "Kui oled midagi väärtuslikku kaotanud Pärnus või festivalil, vajuta "osalen" ja saad pidevalt infot politseile üle antud esemetest. Selleks, et saada tagasi esemeid, mille kohta on sel lehel info avaldatud, pöörduge politseinike poole või helistage numbril 444 6500 või 5308 6177," märkis Lääne prefektuur.

Festivalialal saab kaotatu ja leitu kohta infot politseialast, mis asub festivali infopunkti kõrval. Festivalialale saab leide tuua iga päev kontserdipäeva lõpuni. Kõik leiud viiakse päeva lõpus jaoskonda. Ülejäänud leiud nagu riideesemed tuleks viia Weekend Festivali infotelki, kust neid 7. augusti õhtuni kätte saab.

3.–5. augustini toimuval Weekendi Festivalil aitab Eesti politseinikel korda tagada 12 väliskolleegi. "Weekendil abistab meid neli kolleegi Lätist, neli Leedust ja neli Soomest," ütles Pärnu politseijaoskonna juht Andres Sinimeri BNSile.

Weekend Festival toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa pop- ja tantsumuusika tipud kogu maailmast. Suve suurimal rannapeol astub üles üle 60 artisti, nende hulgas popmuusika superstaar The Chainsmokers, maailma plaadikeerutaja number üks Martin Garrix, viiel korral DJ Magazine`i auhinnaga pärjatud Armin van Buuren, jätkuvalt edetabelite esiotsa kuuluv Clean Bandit, Kanada legend Deadmau5, Bebe Rexha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles