Sohvasurfarid lõhuvad vannitube ja takistavad abiellumast (1)

Krismar Rosin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Lapsehoidjad OÜ juhatuse liikmel Gätlin Rootsil võimaldab sohvasurfamine suhelda ja saada hiina keele praktikat. Praegu on tal külas ökonomist Blossom, kelle meelest on Eesti väga puhas ja kirjeldamatult ilus maa. Pildil lustivad neiud pargis Heinrich Joonase ja Hiie Mariaga.
Pärnu Lapsehoidjad OÜ juhatuse liikmel Gätlin Rootsil võimaldab sohvasurfamine suhelda ja saada hiina keele praktikat. Praegu on tal külas ökonomist Blossom, kelle meelest on Eesti väga puhas ja kirjeldamatult ilus maa. Pildil lustivad neiud pargis Heinrich Joonase ja Hiie Mariaga. Foto: Gertrud Alatare

Kas ei öelnud Kafka, et istu ainult köögilaua taga ja oota: küll maailm ilmub ise kohale? Ma pole kindel. Küll olen kindel, et suvi on reisimise aeg ja kui endal aega-raha pole, võib avada koduukse neile, kes parasjagu teel. Miks mitte võtta vastu mõni sohvasurfar?

Sohvasurfamisest on varemgi kirjutatud. Kui mõtlen enda kogemuse peale, ajab paratamatult itsitama. Kuidas saaksingi unustada raadionäitlejast venelannat, kes armastas öösiti uidata ja kassi moodi kräunuda. Ilmselt oli rollis. Meenub Jari, kes kaks päeva mu suures toas Lapin Kultat lakkus, Soome uudiseid jälgis ja täis peaga nii palju jauras, et naabrid kukkusid kaeblema. Teisel ööl pidin ta suure toa põrandalt püsti aitama, sest külaline oli taas liiga palju Lapinit võtnud.

Mällu on sööbinud sakslanna, kes neljakuisel reisil enamjaolt metsas ööbis ja dušist väga lugu ei pidanud. Ulatas aga kibuvitsamarju (kihvt oleks mõelda, et ta noppiski need oma põhustest juustest) ja väitis, et nii saan terveks. Saingi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles