Rootslased näitasid Pärnu jõel oma võimu

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjamaade noorte purjetamise meistrivõistlused jõudsid täna Pärnu lahel finaalsõitudeni.
Põhjamaade noorte purjetamise meistrivõistlused jõudsid täna Pärnu lahel finaalsõitudeni. Foto: Anneli Lepp

Põhjamaade noorte purjetamismeistrivõistluste neljandal päeval võtsid kuue riigi koondised Pärnu jõel omavahel mõõtu meeskonnavõistluses.

Tüdrukute konkurentsis võtsid võidu Rootsi piigad, kes said põnevas finaalis jagu soomlannadest. Kolmanda koha heitluses alistasid lätlannad Norra tiimi.

Eesti tüdrukud Angeliina Maria Isabel Õunap, Romi Safin, Lisbeth Taggu, Karolin Härm ja Britta Maipuu pidid leppima viienda kohaga ja kuuendaks jäi Taani võistkond.

Poiste võistlusel panid oma paremuse maksma rootslased, kes said finaalis 2:1 jagu Läti poistest. Kolmanda auhinna vääriliselt seilasid lühirajal soomlased. Esikolmikule järgnesid Taani, Norra ja Eesti. Viiest duellist ühe võidu saanud Eesti meeskonda kuulusid pealinna poisid Tristan Šaraškin ja Aksel Tamm ning Pärnust Angus Aarna Ant, Pert Salundi ja Karel Ratnik.

Täna on regati kavas kolm finaalsõitu lahel ja kell 17 autasustatakse jahtklubis Põhjamaade meistrivõistluste võitjaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles