Uued tooted

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Neile, kes ei ole just muruniitmise fännid, on Husqvarna loonud kolmanda põlvkonna robotniiduki Automower® 305, mis on abiks kuni 500ruutmeetriste aedade hooldamisel. Masin on liitium-ioonakuga, mis laadimisjaamas iseseisvalt laeb.

Robotniiduk kaalub 7 kilo ja teda on lihtne aias ümber paigutada. “Kerge on seda teise kohta viia ainult omanikul, sest robotniiduki mudel on varustatud vargavastase süsteemi, alarmi ja personaalse PIN-koodiga, mis muudab varastatud masina kasutuks,” selgitas Husqvarna Eesti tegevjuht Jaanus Vahesalu.

Robotniiduk võtab vähem elektrit kui lambipirn.



Maagi piimatööstus tõi Farmi kaubamärgi all turule soolase kohupiima, mida on saada redise- ja sibula-küüslaugulisandiga.

”Soolane kohupiim on kerge suvine toode, mis sobib hästi kastmeks värske kartuli juurde, võileivatortide valmistamiseks, salatisse ning võileivakatteks,” tutvustas piimatööstuse turundusjuht Ruta Kallaspoolik.

Kohupiim on saadaval 300grammistes topsides, see ei sisalda säilitusaineid ega sünteetilisi toiduvärve.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles