Lihula linn kingib endale aega

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihula kultuurimaja.
Lihula kultuurimaja. Foto: Urmas Luik

Tulevase Lääneranna keskus Lihula linn tähistab 806. aastapäeva kultuurikavaga “Kingitud aeg”, mis viib osalejad 8. augusti õhtul kunsti-, muusika- ja tantsuetenduste kaudu ajas rändama. Idee autor on muusikaõpetaja ja lavastaja Pille Saatmäe.

Lihula vallavalitsuse info- ja arenguspetsialist Kristina Kukk märkis, et kontserdid toimuvad kaheksal laval nii kultuurimaja ees kui sees ning õhtul algab ja lõpeb õues. Alustuseks pakutakse külalistele ajaloolise piiskopilinna 806. sünnipäeva torti ning seejärel on igale pooltunnile planeeritud ainulaadne etteaste, mille vahepeal jõuavad külalised järgmise lava juurde kava nautima.

“Kultuurigala läbiv teema on aeg ja eri lavadel saab näha esinejaid lastest memmede-taatideni,” selgitas Kukk. “Õhtu seovad tervikuks nüüdsed põlvkonnad ja eri ajastud – need on keskaeg, barokk, romantism ja tänapäev.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles