Festivalilinnak valmib

Laura Vadam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Sinivee

Ülehomme algava Weekend Festivali eel on rannaliival juba päevi müristanud traktorid ja higi valanud mitukümmend töömeest. Ala ehitus on püsinud graafikus, pressiesindaja Gunnar Viese andmetel on tööplaanist ettegi jõutud.

“Linna antud lisaaeg on ehitusele väga palju kaasa aidanud. See on ääretult kasulik olnud,” tunnistas Viese. Festivalilinnak on alla nädalaga silmanähtavalt kerkinud ja pärnakad uudistama meelitanud. “Ala suletakse täna (esmaspäeva, toim) öösel, seega festivalipassita väravatest enam läbi ei pääse.”

Viese tuletab inimestele meelde, et ranna rajoonis on sel nädalal liiklusmuudatused, mis eelkõige piirkonnas elavaid inimesi mõjutab. Eelmisel nädalal panid vabatahtlikud elanike postkasti vastavad load, mis festivalialal sõita lubavad. Pressiesindaja andmetel igale postkastile ligi ei pääsetud. “Siinkohal kutsumegi üles neid ranna rajooni inimesi, keda muudatused puudutavad. Elanikel on endiselt võimalus luba taotleda,” rääkis Viese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles