Reiu ranna parklasse enam kinni ei jää

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reiu randa viiv tee.
Reiu randa viiv tee. Foto: Madis Sinivee

Lottemaalt Reiu randa viiv tee sai hiljuti uue asfaltkatte ja parkla, mis aitavad senisest paremini randa ja teemaparki pääseda.

Tänavu aprillis alustatud projekti eesmärk oli ligipääsu parandamine, vee- ja kanalisatsioonitorustike ja pumpla lisamine, lihtsustamaks tulevikus rannarajatiste püstitamist. Kui esialgu oli ehituse valmimistähtaeg 15. juuli, pikendati seda kuu lõpuni, et viimased ülesanded, sealhulgas kõnnitee äärekivide paigaldamine, asfaldi märgistamine ja haljastustööd lõpule viia.

“Varem võis parklasse kinni jääda, nüüd on see korralikult asfalteeritud, sademevesi käib läbi õlipüüduri,” iseloomustas Tahkuranna vallavanem Karel Tölp vast valminud peatuskohta. Tölbi andmetel ehitati ranna ja parkla vahele kaldteegi, mis sobib nii jalakäijatele, teenindavatele sõidukitele kui kaluritele, kes soovivad paate merre viia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles