Neljapaadi MM-koosseis selgub lähinädalatel

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Rio olümpia pronksimehed: Kaspar Taimsoo (vasakult), Allar Raja, Andrei Jämsä ja Tõnu Endrekson.
Pildil Rio olümpia pronksimehed: Kaspar Taimsoo (vasakult), Allar Raja, Andrei Jämsä ja Tõnu Endrekson. Foto: Tairo Lutter

Nädalavahetusel võtsid Eesti sõudjad kahepäevastel Kalevi lahtistel meistrivõistlustel mõõtu tavapärasest lühemal rajal: kõik peale segapaatkondade ja noorimate sõudjate pingutasid kilomeetrisel distantsil. Laupäeva hommikul näitasid praegused neljapaadimehed ja potentsiaalsed koondislased Pärnu jõel paariskahestel praegust vormi.

Koduse mõõduvõtu võitsid Endrekson ja Raja, neile järgnesid Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo. Kolmandaks tulid Kaur Kuslap ja Joosep Laos, kes omakorda edestasid Oskar Kuzmini ja Jüri-Mikk Udamit.

Sõudekoondise peatreeneri Matti Killingu sõnutsi olid Kalevi lahtised meistrivõistlused neljapaadi meestele treeningu, mitte katsevõistluse eest. “Katsetame mehi ikka 2000 meetril, mitte kilomeetrisel distantsil. Neljapaadi meeste katsevõistlused on Eesti meistrivõistlused (19.–20. augustil Pärnu jõel, M. P.),” täpsustas Killing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles