Spetsialistid jagavad eksamite eel abiturientidele nõu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Riikliku eksami- ja kvalifikatsioonikeskuse spetsialistid annavad järgmisesel nädalal eksamiteks valmistuvatele gümnasistidele Vikerraadio „Huvitaja“ saates nõu.

Esmaspäeval on stuudios üldhariduse õppekavade ja eksamite osakonna sotsiaalainete peaspetsialist Hella Mõttus ja Tallinna Nõmme gümnaasiumi ajaloo, ühiskonnaõpetuse ja filosoofia õpetaja Indrek Riigor - teemaks ühsikonnaõpetuse eksam.

Teisipäeval jagavad võõrkeelte eksamite kohta selgitusi keeleosakonna inglise keele peaspetsialist Irma Põder ning vene keele peaspetsialist ja võõrkeelte eksamite koordinaator Mare Kasuri.

Kolmapäeval tuleb juttu eksamite üldisest korraldusest eksamikorralduse osakonna juhataja Andres Ääremaaga.

Neljapäeval keskendutakse eesti keele eksamile, saatekülaline on õppekavade ja eksamite osakonna eesti keele peaspetsialist Märt Hennoste.
 
Alates esmaspäevast on "Huvitaja" kodulehel võimalik panna end abituriendi rolli ning lahendada varasemate aastate eksamiülesandeid.
 
"Huvitaja" eksamisaated on eetris 18.-21. aprillini kell 10.05. Saatejuhid on Krista Taim, Mart Ummelas, Sven Paulus ja Meelis Süld. Kõiki saateid on võimalik koduleheküljel järelkuulata.

Esmaspäeval 25. aprlillil kirjutavad abituriendid küpsuskirjandit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles