Linlased harjuvad uue piletisüsteemiga aegamisi

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uute busside tagaukse avamine tekitab veel osas reisijates segadust. Selle asemel et bussi välisküljel asuvat nuppu vajutada, tuleb see peopesaga kinni katta.
Uute busside tagaukse avamine tekitab veel osas reisijates segadust. Selle asemel et bussi välisküljel asuvat nuppu vajutada, tuleb see peopesaga kinni katta. Foto: Mailiis Ollino

Kuigi uued bussid ja muutunud piletisüsteem on kasutusel olnud juba kuu aega, pole kõik linlased veel nendega sina peale saanud: endiselt tekib aeg-ajalt küsimusi, kuidas bussi tagaust avada ja mismoodi kaarti valideerida.

Pärnumaa ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuk ei eita, et esineb veel mõningaid muresid, kuid kokkuvõttes on olukord tema sõnutsi võrreldes möödunud kuu algusega märgatavalt paranenud.

Uutest bussidest oli juhataja andmeil probleeme kahega ja need saadeti garantiiremonti. Ühel neist ei töötanud korrektselt peatuste teadustamise süsteem, teisel ei põlenud välistabloo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles