“Oleme juba terve aasta seda üritust oodanud”

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile algas Pärnu rannas kolmas Weekend Festival Baltic, tuues Eesti suvepealinna ligemale 80 artisti kodu- ja välismaalt. Kolmepäevane festival sai tugeva avalöögi, kuna lavale oli oodata selliseid muusikamaailma tähti nagu Alan Walker, produtsent-DJ Armin van Buuren, Austria kollektiiv Camo & Krooked ja Ameerika hiphopiduo Sremmurd.

Weekendile on muusikahuvilisi sõitnud igast Eesti nurgast. Pärnu bussijaam oli juba avapäeva hommikul käepaeltega seltskondadest pungil. “Öö läbi oleme olnud üleval, tegime eesseisvaks soojendust,” heitis nalja Tartust tulnud poistepunt. Kindlat eelarvet polnud noored Weekendiks paika pannud. “Läheb, kui palju läheb!” sõnasid poisid.

Kolmene tallinlaste seltskond, kes Weekendil esimest korda osaleb, on üürinud korteri kolmeks ööks väga magusas piirkonnas Karusselli tänaval vaid 75 euro eest. Pealinlased on kehtestanud omale kulude ülempiirigi. “Minul on kaasas 120 eurot ja sõbral 150,” rääkis üks neiudest. Esinejatest ootavad nad kõige rohkem Martin Garrixit, kes astub lavale viimase esinejana homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles