Video: Läti noored tegid endale laagriplatsi vana postimaja ette

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Grupp Läti noori on Pärnus oma laagri püstipanekuks valinud iselaadi koha: autod on pargitud kunagise postimaja ette Akadeemia tänaval, välja toodud toolid ja nii nauditakse isetekkelises laagris head-paremat ja valmistutakse festivaliks.

Läti noored kurdavad ilma üle, kuid muus suhtes on festivaliga rahul. Need, kes käinud varemgi, mäletavad, et ilmataat on külalistega tänavusest helgem olnud. 

Iselaadi "majutamiskoha" valisid noored enda sõnutsi seetõttu, et neil pole kuhugi mujale minna. Autosse on paigutatud madratsid ja osa magabki oma liikumisvahendis, mõni sõber põõnab siiski ametlikus telklaski.

Üks noortest tõdes, et on kõvasti pidutsenud ega mäletagi, kes ta lemmikartist on. Teine muljetas, et seiklusi on olnud palju: näiteks kaotas ta tantsides rannaliiva sisse telefoni ja otsis seda tükk aega taga. Õnneks leidis üles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles