Päästjad koristasid prügi ja eemaldasid teelt puid

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästja. Foto on illustratiivne.
Päästja. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Nädalavahetusel tuli päästjatel eemaldada mõnigi teele langenud puu. Peale selle koristasid nad teelt prügi ja kustutasid tuldki.

Reedel kell 11.33 sai häirekeskus teate tulekahjust Sindis Viira põigus. Teataja sõnutsi põles korsten. Päästjad selgitasid välja, et tegemist oli tahmapõlenguga. Põleng kustus ise.

Samal päeval kella 22 aegu käisid päästjad Pärnus Paide maanteel, et eemaldada teele kukkunud puu.

Laupäeval kella 14.30 paiku eemaldasid päästjad teelt puu Pärnus Uus-Sauga tänaval. Umbes viis minutit hiljem said sangarid väljakutse Pärnu Riia maanteele, kus häirekeskusesse helistanu teatel vedeles sõiduteel rohkelt prügi. Päästjad koristasid tee.

Samal päeval kella 20 aegu sai häirekeskus teate, et Pärnus Karja tänaval on kukkunud sõiduteele kaabel. Päästjad kontrollisid, ega juhe ole voolu all, ja rullisid selle kokku.

Eile kella 10.30 paiku käisid päästjad taas teele langenud puud eemaldamas. Sedapuhku häiris see liiklust Surju vallas Metsaääre külas.

Eile kell 15.41 teatati häirekeskust maastikupõlengust Pärnus Niidu tänaval. Kui päästjad kohale jõudsid, põles umbes 30 ruutmeetrit pinnast sõidutee ääres. Päästjad kustutasid tulekahju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles