Juhtkiri: Võimalus küsida

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Sel nädalavahetusel toob Augustiunetus Pärnus kokku enamiku tulevase suurlinna meerikohta himustavatest kandidaatidest: Kadri Simsoni, Toomas Kivimägi, Andres Metsoja, Krista Nõmme, Kalev Kaljuste ja praegu seda ametit pidava Romek Kosenkraniuse.

Ühisgümnaasiumi vilistlased, kelle hulgast leiab palju nimekaid ja aktiivseid Eesti inimesi, korraldavad neile debati. Selle moderaator, Pärnu Postimehe eelmine arvamustoimetaja Kaupo Meiel tõdes, et valimised tulevad arvatavasti huvitavad. “Tänavused valimised tõotavad tulla põnevamad kui kunagi varem, sest Eesti poliitmaastik vabaneb vahepealsest tardumusest ja eesootav haldusreform muudab pildi veel kirevamaks.”

Meil on usku, et laupäevane mõttevahetus Meieli juhtimisel kujuneb samuti köitvaks.

Oma panuse Pärnu linnapeaks pürgijate debatti saavad anda Pärnu Postimehe lugejad. Kui teil on hingel mõni teema, mille kohta soovite teada saada linnapeakandidaatide seisukohta, või lausa konkreetne küsimus, mis nõuab selget vastust, pange see toimetuse poole teele. Ja loomulikult tulge laupäeva keskpäeval Kuninga tänava põhikooli õuele, et vastuseid kuulda.

Kui teil on hingel mõni teema, mille kohta soovite teada saada linnapeakandidaatide seisukohti, või lausa konkreetne küsimus, mis nõuab selget vastust, pange see toimetuse poole teele.

Valimised ei pea olema kiretu protseduur, nagu Mihkel Mutt neid hiljuti iseloomustas (“Kohalikud valimised, mitte kohalikud matused”, PM 09.08.2017), vaid võiks kulgeda elevuse tähe all. Eesti südames, Paides korraldatava arvamusfestivaliga ühel ajal toimuv Augustiarvamus suvepealinnas lisab kindlasti praegu väheseksikasse taristuteemasse kinni jäänud debatti värvi. Kasutage võimalust ja andke oma küsimusega vürtsi juurde!

Linnapeakandidaatidele mõeldud küsimused saatke hiljemalt reedel, 11. augustil e-posti aadressil arvamus@parnupostimees.ee või esitage arvamustoimetuse telefonil 447 7074. Tavaposti eelistajatel tuleb ümbrikule kirjutada: Pärnu Postimees arvamustoimetus, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles