Lihula mõisa häärberil hakkab tiksuma kell

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihula linna 806. aastapäevaks kinkis OÜ Narma kodulinna ja kogu Eesti rahvale kella, katte kingituselt eemaldas ette-võtte juhataja Janek Vipre.
Lihula linna 806. aastapäevaks kinkis OÜ Narma kodulinna ja kogu Eesti rahvale kella, katte kingituselt eemaldas ette-võtte juhataja Janek Vipre. Foto: Mailiis Ollino

Lihula tuntud ettevõte vaibavabrik OÜ Narma kinkis kodulinna 806. aastapäevaks kella, mis hakkab jälle aega näitama Lihula mõisa häärberi peaukse kohal.

Kingitus rõhutas tänavuse kultuuripäeva teemat “Kingitud aeg”, mis viis osalejad mõttelisele ajarännakule ja pani mõtlema aja kui hindamatu väärtuse üle.

Mõisa kell on valmistatud Inglismaal ja selle sihverplaadi läbimõõt on 1220 millimeetrit. Kingitust üle andes rääkis Narma juhataja Janek Vipre, et tänavu 25aastaseks saav ettevõte soovis teha linnale kingi ja Lihula vallavanema Varje Ojala-Toosiga selle üle aru pidades tärkaski mõte taastada ajalooline ajanäitaja kõigile, kes siitkaudu liiguvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles