Pärnu vutimees tegi Lätis puhta töö

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Galkin lõi Lätis tähtsates mängudes palju efektseid väravaid.
Aleksei Galkin lõi Lätis tähtsates mängudes palju efektseid väravaid. Foto: Ants Liigus

Mullu Eesti aasta rannajalgpalluriks valitud pärnakas Aleksei Galkin tegi rannajalgpallis ajalugu, tulles esimese eestlasena Läti rannavuti meistriks. Ühtlasi valiti ta sealse meistriliiga parimaks mängijaks.

Eelmisel hooajal Eesti parimaks valitud ja FC ValiceCari meeskonna meistritiitlini viinud Galkin krooniti Läti meistriks Riia Kreissi meeskonna ridades. Viimasel kahel aastal polnud Kreiss kolmandast kohast kõrgemal hooaega lõpetanud, kuid Galkini abiga pälviti tiitel ja jäeti hõbemedalile viimasel kahel aastal Läti rannavutti valitsenud RTU meeskond, pronksile TUC.

Pärnu mehele tuli lõunanaabritelt huvitav pakkumine, kui ValiceCariga osaleti Lätis turniiril. Kaks sealset rannavutitreenerit pöördusid pärnaka poole, pakkudes talle võimalust end sealses liigas proovile panna. Kuna Galkini plaanid ei olnud veel selged ja Eesti parimaid ootas Portugalis meistrite liiga turniir, lubas ta Portugali turniiri järel oma vastuse anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles