Linna raha parandab Vallikääru haavad

Laura Vadam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linn alustab peagi Vallikääru arendamise teise etapiga, kavatsedes uuendustele kulutada ligemale 600 000 eurot.
Pärnu linn alustab peagi Vallikääru arendamise teise etapiga, kavatsedes uuendustele kulutada ligemale 600 000 eurot. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Vallikääru heaolu ja tulevik on taas luubi all, sest linna arengukava järgi algab lähiajal kontserdipaiga arendamise teine etapp.

Vastavalt 2025. aastani kehtivale arengukavale hakatakse parandama olemasolevaid kultuurihooneid, sealhulgas Vallikääru. Linna eelarvestrateegia märgib, et Vallikääru ehituse teise etapi kogumaksumus on 600 000 eurot, mille eest on kavas kõnealust kontserdipaika täiendada.

Olgugi Vallikäär linna suvekontsertide põhikodu, pole seal paljude asjaosaliste huve arvestatud: puudub teenindushoone, sealhulgas garderoob ja olmeruumid, pooleli jäeti tribüüne katva kergkatuse projekt ega ole siiani ehitatud korralikku lava. Siinkohal tekib küsimus, kuhu raha paigutada: kas lava, teenindushoone või telkkatuse ehitusse? Arvestades samal ajal kõigi asjaomaste vajadustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles