Kadri Simson on valmis ministrikohast loobuma (2)

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapeakandidaadid Andres Metsoja, Toomas Kivimägi, Krista Nõmm, Kalev Kaljuste, Kadri Simson ja Romek Kosenkranius laupäeval väitlemas.
Linnapeakandidaadid Andres Metsoja, Toomas Kivimägi, Krista Nõmm, Kalev Kaljuste, Kadri Simson ja Romek Kosenkranius laupäeval väitlemas. Foto: Madis Sinivee

Kui Keskerakond Pärnus valimised võidab, leitakse uus majandusminister ja ma tulen Pärnusse linnapeaks, kinnitas majandus- ja kommunikatsiooniminister Kadri Simson.

Minister Simson, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esimees Mart Helme, riigikogu liikmed Toomas Kivimägi ja Andres Metsoja, maavanem Kalev Kaljuste, linnapea Romek Kosenkranius ja valimisliidu Meie Pärnu liider Krista Nõmm – valimisvõitlus Pärnu linnapea koha pärast tõotab tulla äge. Esimese võimaluse omavahel mõõtu võtta said kandidaadid laupäeval Kuninga tänava põhikoolis, kus kõik peale Paidesse arvamusfestivalile kiirustanud Helme osalesid.

EKRE tutvustas valimisplatvormi ja kandidaate eile Teatrikohvikus. Erakond osaleb Pärnus valimistel koos Sven Sildniku juhitud Eesti Iseseisvusparteiga.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles