Mustlane proovis katkise pangakaardi ja ehete abil raha saada

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldehted. Illustreeriv foto.
Kuldehted. Illustreeriv foto. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Pärnakas avaldab, kuidas Valga–Uulu maantee ääres seisnud mustlane proovis hädalist mängides temalt raha kätte saada.

"Sõitsin täna päeval Pärnust maakoju, kui nägin Seljametsa ristmikul tee ääres halli autot, millel ohutuled peal. Auto kõrval seisis mees ja lehvitas," rääkis pärnakas Danel Kiviselg, kes peatas auto, et hädalist aidata. "Ta rääkis mulle vigases inglise keeles, et peab minema Venemaale, aga tal lõppes kütus, mida ta juurde osta ei saa, sest pangakaart on katki." Kiviseljal tekkis kohe kahtlus, et asi pole õige, sest abivajaja pangakaart ei olnud ainult katki, vaid ka aegunud. "Siis ütles ta mulle, et müüb maha enda ehted, ja surus mulle pihku sõrmuse ja kaelakee, mis tema jutu järgi olid kullast. Aga kuld see olla ei saanud, sest ehted olid liiga rasked," jätkas mees, kes ütles seda mustlaselegi, kes seepeale vigases inglise keeles vaid "Head aega!" poetas. 

Lääne prefektuuri pressiesindaja Andra Jundase teatel on politseile edastatud info kõnealuse juhtumi kohta, paraku ei ole autot seni enam märgatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles