Pärnakad tahavad linna arengukava muuta

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu.
Pärnu. Foto: Ardi Truija

Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Gerli Kõivu teatel laekus "Pärnu linna arengukava aastani 2025" tegevuskava suhtes üheksa parandusettepanekut.

"Ettepanekuid on tehtud näiteks Pärnu ühistranspordivõrgu loomise, lasteküla keskkonna parendamise ja teenuste laiendamise kohta. Mai rajooni elanikel oleks soov jalgpallistaadioni sisehalli asemele rajada Mai park ja laiendada rekreatsiooniala ja parkimist alale," nimetas Kõiv. Lisades, et tulnud on ettepanekuid lisada remondiraha arengukava tegevuskavva. "Remondiraha on mõeldud Eliisabeti kiriku katuse remondiks." 

Veel puudutavad ettepanekud huvihariduse soodustamist, kas siis hoonete renoveerimise või õppevahendite ostmisena.

Kõiv selgitas, et laekunud mõtted suunatakse linnavalitsuse istungile. Linnavalitsus teeb oma ettepanekud volikogule. Kui volikogu akseptib ettepanekud ja muudatused, kehtestatakse linna arengukava tegevuskava, mille alusel viiakse planeeritu ellu. 

Tegevuskava avalik arutelu algab täna kell 16 Pärnu keskraamatukogus. "Ootame kõiki linnakodanikke kaasa mõtlema ja arutlema," kutsus Kõiv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles