Andrus Kärpuk liitus Reformierakonna Pärnu nimekirjaga

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Kärpuk.
Andrus Kärpuk. Foto: Eno-Gerrit Link

Pärnu linnavolikogu valimistel lööb kaasa Pärnumaa ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuk, tehes seda Reformierakonna nimekirjas.

"Kaalusin kaua, kas kandideerida nendel valimistel. Mitme kogenud poliitiku nõuandel olen otsustanud osaleda," kinnitas Kärpuk. "Pärnu arengule ja inimeste heaolule  tuleb kasuks, kui otsuste vastuvõtjate hulgas on esindajaid igalt elualalt. Oman kogemusi ühistranspordi korraldamisel ja soovin nende teadmistega linnajuhtimisel abiks olla."

Kärpuk lisas: "Hindan kõrgelt kõigi Pärnus tegutsevate erakondade ja valimisliitude soovi linna arendada. Valida saab neist ainult ühe, nii kandidaadi kui valijana. Minu otsus on Reformierakonna valimisnimekiri. Ennekõike põhjusel, et koostöö hiljutise linnapea, praeguse linnapeakandidaadi Toomas Kivimägiga on saatnud mind viimased neli aastat ja olnud tulemuslik, Pärnut arendav ja teineteisest lugupidav. Usaldan tema asjatundlikkust, sõnapidamist, kirge ja pühendumust."

"Erakonnaga liitumise plaani mul ei ole. Ajan Pärnu asja!" võttis Kärpuk oma valiku kokku.

Reformierakonna linnapeakandidaat Kivimägi tundis Kärpuki liitumise üle rõõmu.

"Kui väga paljud, mina sealhulgas, tahavad lüüa rusikaga lauale ja hõisata: "Mina tegin!", kui räägime uutest bussidest, uuest piletisüsteemist, töösolevast bussijamaast või ühistranspordi korraldusest laiemalt, seisab kõigist teistest eespool just Andrus. See on ennekõike tema töö vili, samal ajal alahindmata teiste panust," sõnas Kivimägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles