Pärnus selgub Eesti parim rannajalgpallimeeskond

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpall.
Rannajalgpall. Foto: Madis Sinivee/

Sel laupäeval, 19. augustil selgub Pärnu rannaareenil Eesti meister, kui Optibeti rannajalgpalli meistriliiga arvestuses toimuvad otsustavad mängud.

Üldvõitjaks on võimalus tulla veel lausa kolmel meeskonnal: lähestikku asuvad BSC Thunder/Häcker (47 punkti), Nõmme BSC/OlyBet (46) ja SK Augur/Enemat (42). Esineliku tiimid mängivad laupäeval omavahel. Viiendal kohal paikneb Saue JK (25 punkti), talle järgnevad BSC Alpha (9), Rõuge Saunamaa (9) ja FC Üksjalgvärav/Vitamin Well (7).

Samal ajal mängitakse viimane voor esiliigaski. Seal on punktivahed veidi suuremad. Praegu juhib tabelit SK Augur MoneyOffice 43 punktiga. Esikolmikusse mahuvad veel SK Kadrina 39 ja BSC Karma Chromtex 29 punktiga. Neile järgnevad Schöttli Keskkonnatehnika (27 punkti), JK Fellin (20), BSC Türi (15), Viabet (15), Smarten Logistics (11), IAFA (9) ja Santeh (9).

Peale põnevate rannajalgpallimängude tutvustatakse laupäeval kõigile huvilistele uut Pärnu rannaspordi areeni, samuti juba oktoobris valmivat Eesti esimest spetsiaalse liivaga täidetud rannaspordi sisehalli.

Optibeti rannajalgpalli meistriliiga viimase etapi ajakava:

1. väljak

kl 11.50 Nõmme BSC/OlyBet - BSC Peugeot

kl 14 BSC Thunder/Häcker - SK Augur/Enemat

kl 17 SK Augur/Enemat - BSC Peugeot

kl 18.10 BSC Thunder/Häcker - Nõmme BSC/OlyBet

2. väljak

kl 11.50 Rõuge Saunamaa - BSC Alpha

kl 14 Saue jalgpalliklubi - FC Üksjalgvärav / Vitamiin Well

kl 17 BSC Alpha - FC Üksjalgvärav / Vitamiin Well

kl 18.10 Rõuge Saunamaa - Saue jalgpalliklubi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles