Videod: Pärnu kettagolfarid on meistrivõistlustel esirinnas (1)

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Tattar.
Kristin Tattar. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Eile algasid pühapäevani kestvad Eesti suvised meistrivõistlused discgolf`is. Pärast esimest ringi asuvad pärnakad kõrgetel kohtadel: Kristin Tattar on naistest esimene, Martin Rotmeister meeste seas teine ja seenioride arvestuses jagab Raimo Kimmel esikohta. Meesjuunioridest näitab head minekut Christopher Robin Antsu, kes on kolmandal positisoonil.

Tattar läbis avaringi 66 viskega, mis andis talle tulemuseks +5 üle par’i. Rotmeister vajas esimesel ringil 51 (-7 alla par’i), Kimmel 59 (-2 alla par’i) ja Antsu 60 viset (-1 alla par’i).

Seenioride arvestuses jahivad kõrgeid kohti ka Viljar Rebane ja Margo Peters, kes on vastavalt kuuendal ja üheksandal positsioonil.

Suvised meistrivõistlused toimuvad Kuutsemäe ja Valgjärve discgolf`i-radadel, kus mängitakse kokku neli ringi.

2016. aasta valitsevad meistrid on oma klassis Martin Rotmeister, Kristin Tattar, Raimo Kimmel, Jaanus Väljamäe, Albert Tamm ja Maico Rimmel.

Enne jõuproovi sõnas Tattar, et kogu võistluse teeb huvitavaks aina tihenev konkurents. "Esikolmikut on väga raske ennustada. Kõige rohkem valmistab muidugi heameelt naiste tõusev huvi discgolf`i vastu. Juurde ei ole tulnud ainult harrastajaid, vaid ka tõsiseid sportlasi, kes aktiivselt võistlevad," sõnas pärnakas.

Vaadake videost, mida oli Tattaril pärast esimest võistlusringi öelda!

 

Eesti meister Martin Rotmeister kiitis samuti discgolf `i kiiret arengut Eestis. "Loodetavasti ei peatu areng niipea ja harrastajatest kasvavad ühel päeval tublid võistlejad," rääkis Rotmeister. "Võrreldes eelmise aastaga oleme juurde saanud hulganisti radu."

Vaadake videost, milline nägi avapäeval välja Kuutsemäe rada!


Võistluste tulemustel saab silma peal hoida SIIT.

Discgolf on lõbus spordiala, kus mängijad peavad viskama ketta võimalikult väheste visetega korvi. Mäng sarnaneb palligolfiga, kuid palli ja kepi asemel on kasutusel ketas ja augu asemel spetsiaalne kettidega korv.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles