Suve viimane moeallee suleb nädalavahetusel taas Aia tänava

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paremad moe-, aksessuaaride ja ehtekunstnikud kogunevad sel pühapäeval Pärnu südalinna Aia tänava rohelisele alleele, et laotada rahva ette oma aasta jooksul valminud moelooming.
Eesti paremad moe-, aksessuaaride ja ehtekunstnikud kogunevad sel pühapäeval Pärnu südalinna Aia tänava rohelisele alleele, et laotada rahva ette oma aasta jooksul valminud moelooming. Foto: Facebook

Eesti paremad moe-, aksessuaaride ja ehtekunstnikud kogunevad sel pühapäeval Pärnu südalinna Aia tänava rohelisele alleele, et laotada rahva ette oma aasta jooksul valminud moelooming. Pühapäeval, 20. augustil 12–17 on avatud selle suve viimane moeallee.

Viie tunni vältel saavad külalised näha moe-show `sid ja disainiturul pakutavat. Laval esitletavate kollektsioonide taustaks kõlab live-muusika. Moest jutustab oma mänguga pianist ja improvisaator Farištamo Eller. Kollektsioonide nägemise kõrval saab neid ühtlasi kuulata: Eesti Rahva Muuseumi ainulaadne vaibamuusikamängija "tõlgib" moekunsti muusikasse. Moekollektsioone kommenteerib ajakirja Eesti Naine moetoimetaja ajakirjanik Anne Metsis.

Lastele tutvustab Pärnu muuseum kell 13 näitust "Lastemood lööb laineid" ja korraldab pabernukkude töötoa. Kohal on muinasjututegelased Põnnilast, mitu telesaates "Väikesed hiiglased" osalenud ja stuudio Happy Dancers tantsijad. Lapsi rõõmustab ka Ranna rantšo oma loomapargiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles