Sellal kui Eesti taasiseseisvus, oli Pärnus üks populaarsemaid söögikohti Kadri Kohvik Nikolai tänaval. “Ega menüü praegugi palju erine, ikka tellitakse meie koduseid praade, suppi ja karaskit,” räägib kohviku omanik Tiiu Villa.
Tellijale
Laisa leib oli popp 26 aasta eestki
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu rukkileib on karask üks Eesti rahvustoite. Miks mitte homsete pidustuste puhul üks mõnus kohev odrajahu-hapupiimakarask küpsetada. Villa soovitab seda süüa kas toorjuustu või võiga, aga niisamagi maitseb see väga hästi. Maiasmokad määrivad karaskile hoopis mett.