Video ja fotod: Tattar krooniti parimaks kettagolfariks

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Tattar
Kristin Tattar Foto: Foto: Eesti Discgolfi Liit

Eelmisel nädalal selgusid Kuutsemäe ja Valgjärve kettagolfi radadel välja Eesti meistrid discgolf`is. Kuigi enne viimast ringi asus kolm Pärnu esindajat eri klassis liidrikohal, väljus lõpuks võitjana vaid üks neist: Kristin Tattar.

Tattar kaitses oma eelmise aasta meistritiitlit ja edestas lõpuks teise koha teeninud Anni Eesmaad kuue viskega. Kolmandaks tuli naisteklassis Madli Vaht.

Naiste parimad. Tattar vasakult teine.
Naiste parimad. Tattar vasakult teine. Foto: Laura Meigas

Seenioride konkurentsis käis põnev heitlus pärnaka Raimo Kimmeli ja Oliver Endla vahel. Kimmel suutis teisel ja kolmandal ringil minna juhtima, kuid neljas, otsustav ring lõppes viigis, mis tähendas ümbermängimist. Sellest väljus võitjana Endla ja Kimmel pidi leppima teise kohaga. Kolmandaks tuli Eno Juul, neljandaks Bruno Võsu, viiendaks Indrek Küüts ja kuuendaks pärnakas Viljar Rebane.

Parimad seeniorid. Kimmel vasakult esimene.
Parimad seeniorid. Kimmel vasakult esimene. Foto: Laura Meigas

Kõige põnevamaks kujunes võistlus meestedivisjonis, kus oli 160 osalejat. Meistritiitli võitis Silver Lätt, kes alistas pärnaka Martin Rotmeisteri ühe viskega.

Parimad mehed. Rotmeister vasakult esimene.
Parimad mehed. Rotmeister vasakult esimene. Foto: Laura Meigas

Rotmeistrile sai saatuslikuks Kuutsemäe teine rada, mille ta läbis kuue viskega (par 3 rada). Teine Pärnu esindaja Oliver Hanschmidt jäi seitsmendaks.

Vaadake videost meeste viimast ringi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles