Lõputu jada murekohti

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktivistidele tavapärase protestiplakatite lehvitamise asemel püüab Danel Rinaldo meie elukeskkonda ja ühiskonda puudutavad muremõtted fotodele jäädvustada. Türmi kiviseintel loovad need veidi müstilise õhustiku. Fotodel kujutatud modellid on valdavalt pärnakad.
Aktivistidele tavapärase protestiplakatite lehvitamise asemel püüab Danel Rinaldo meie elukeskkonda ja ühiskonda puudutavad muremõtted fotodele jäädvustada. Türmi kiviseintel loovad need veidi müstilise õhustiku. Fotodel kujutatud modellid on valdavalt pärnakad. Foto: Danel Rinaldo

Türmi avamisest on külastajatel muusika ja söögi-joogi kõrvale olnud hea võimalus kunsti nautida: nimelt on seintele riputatud Pärnu fotograaf Danel Rinaldo “The ∞ Project”.

Kokku on Türmi seintele riputatud 16 suuremõõdulist mustvalget portreed.

Esmapilgul paistavad neilt ilusad inimesed, aga lähemalt uurides leiab piltidelt muudki. Näiteks on ühel modellidest kaelas koer, teise keha katab mets. Pealkirjad vastavalt “Wear Your Own Fur” (“Kanna enda karva”) ja “Metsa kaitseks”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles