Kultuuriklubis Tempel kõlavad plahvatusohtlikud naljad

Laura Vadam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil olevatest koomikutest astuvad Pärnus üles Taniel Kasemägi (paremal), Kaarel Nõmmik (keskel), Tigran Gevorkjan (vasakul, punase mütsiga) ja Mattias Naan (taga paremal).
Pildil olevatest koomikutest astuvad Pärnus üles Taniel Kasemägi (paremal), Kaarel Nõmmik (keskel), Tigran Gevorkjan (vasakul, punase mütsiga) ja Mattias Naan (taga paremal). Foto: Evert Palmets

Püstijalakomöödiaõhtute sari "Fopaa!" jõuab 24. augustil esimest korda Pärnu. Neljapäeval kell 20 algab kultuuriklubis Tempel haarav ja naljarohke etendus, kus astuvad üles nimekad koomikud, teiste hulgas Kaarel Nõmmik ja Tigran Gevorkjan.

Viimasena mainitu on tuntud eelkõige hitiga "Pärnumaranda", kus koomik pajatab suvepealinna kuumast ilmast. Nõmmiku sõnutsi on komöödiaõhtute teema- ja subjektivalik lai. "Laval räägitakse nii Suurest Paugust, MyFitnessist, ainuraksetest kui kabanossidest," naljatas mees.

Neli aastat tegutsenud koomikute rühma etendused pakuvad vaatajatele tormilisi ja teravaid nalju, oodata on plahvatusohtlikku spektaaklit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles