Jetisportlased võitsid medaleid

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perepea Egon Üpraus (keskel) võib heameelt tunda, et tütar Jasmiin (vasakul) ja poeg Ralf on jetisõidus Eesti tippu jõudnud.
Perepea Egon Üpraus (keskel) võib heameelt tunda, et tütar Jasmiin (vasakul) ja poeg Ralf on jetisõidus Eesti tippu jõudnud. Foto: Erakogu

Pärnu spordiklubi Stinray Extreme värvides kihutavad 16aastased kaksikud Jasmiin ja Ralf Üpraus võitsid jetispordi Eesti meistrivõistlustel kulla, noorte sportlaste treenerist isa Egon lõpetas hooaja pronksmedaliga.

Sütevaka humanitaargümnaasiumis õppiv Jasmiin teenis kolme etapi kokkuvõttes meistritiitli õrnema soo klassis SKI Ladies GP1. Hõbedale tuli Helen Lauri ja pronksi sai Kätriin Nilbe, kes lõpetas Euroopa meistrivõistlused teisel kohal.

Pärnumaa kutsehariduskeskuses õppiv Ralf Üpraus võidutses Runabout GP2 klassis, talle järgnesid Erki Laiakask ja Priit Kompus. Klassis Runabout GP1 kihutas noor pärnakas pronksivääriliselt, teda edestasid Laiakask ja Andrus Lutt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles