Saarde seenefestival mahub Eesti toidu kuusse

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel möödunud aastal olid need seened välja pandud Tihemetsa seenefestivalil. Sellest aastast jätkab samade välja kujunenud tavadega sündmus uue nime all.
Veel möödunud aastal olid need seened välja pandud Tihemetsa seenefestivalil. Sellest aastast jätkab samade välja kujunenud tavadega sündmus uue nime all. Foto: Urmas Luik

Peagi saabuva septembriga algab Eesti toidu kuu, mille 30 kodumaisele toidule pühendatud ürituse hulka mahub Saarde seenefestivalgi.

Varem Tihemetsa seenefestivalina tuntud ettevõtmine jätkab laiendatuna kihelkonna ja valla nimele, kuid järgib kujunenud tavasid. Voltveti mõisa häärber on Riigi Kinnisvara ASi halduses ja uue omaniku ootel, seepärast toimub sügisestele metsaandidele pühendatud üritus spordihoones.

Seenenäitus avatakse seal reedel, 15. septembril. Toimuvad seenetoitude õpituba ja kellaviieteel kohtumine kirjaniku ja semiootiku Valdur Mikitaga, jutu vahele tinistab kitarri Paul Neitsov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles