TaMi Automatics jõudis Prototronil tippkümnesse

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirko Metsaoru ja Tamar Nassar loodavad oma leiutisega prototüüpide konkursil esikolmikusse jõuda.
Mirko Metsaoru ja Tamar Nassar loodavad oma leiutisega prototüüpide konkursil esikolmikusse jõuda. Foto: Mailiis Ollino

Prototroni rahastu innustab nutikaid ja ettevõtlikke toetusega, et nende ideed ellu jõuaks. Prototüüpide konkursile laekus 400 mõtet, millest sel nädalal valiti välja kümme parimat. Nende hulka jõudis ka pärnumaalaste loodud, taimekasvatusautomaatikat arendav TaMi Automatics, mida juhivad Mirko Metsaoru ja Tamar Nassar.

“Eks me muidugi lootnud, et saame kümne parema hulka, sest näeme palju vaeva ja oleme päris kõvasti tööd ära teinud,” rääkis Metsaoru. 29. augustil valitakse kümne parima hulgast välja kolm paremat ideed, mis saavad Prototroni rahatoe. “Usume, et top-3 koht tuleb meil ära, sest meie idee on tõesti hea. Nüüd tuleb kõik veel korrektselt vormistada ja komisjonile “maha müüa”,” sõnas Metsaoru.

Peale toetuse pakub konkurss arendaja sõnutsi hulganisti kasulikke tutvusi ja kogemusi. “Kogu tootearendusabi ja nende pakutav mentorlus on juba suur võit,” kinnitas Metsaoru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles