POL asutas SAPA

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus omavalitsuste koostööorganisatsioon sündis 24 poolthäälega, vastuhääli oli kolm.
Uus omavalitsuste koostööorganisatsioon sündis 24 poolthäälega, vastuhääli oli kolm. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa omavalitsuste liidu (POL) kahepäevane seminar “Viimane kustutab tuled!” Lepanina hotellis algas eile hommikul POLi üldkogu istungiga.

Istungi algus oli paljulubav, kui saalist tehti ettepanek, et arvestades Pärnu linnavolikogu hiljutist otsust Pärnu linna POList väljaastumise kohta, võiks POLi üldkogu esimees, Pärnu abilinnapea Meelis Kukk ennast koosoleku juhatamisest taandada. Kuigi mõni teinegi nõudis juhataja üle hääletamist, teatas Kukk, et sellist hääletust pole ette nähtud ja tema ei taandu. Kuna Kuke pea nõudjad olid vähemuses, siis sinnapaika juhataja kangutamine jäi ja üldkogu asus tööle.

SA Pärnumaa Arenduskeskuse (SAPA) asutamise arutelu puhul rõhutas POLi juhatuse esimees Lauri Luur, et uut kehandit on vaja riigi lahkumise tõttu Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskusest (PEAK) ning sihtasutusest Pärnumaa Turism (SAPT).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles