Hommik pärast Suigu õnnetust: õnnetuspaik koristatud, teetööd jätkuvad (11)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 11 paiku käis Suigu raudteeülesõidukohal usin töö. Justkui poleks eile miskit juhtunud. Teerullid silusid asfalti, foori taga ootasid autod. Ametnikud mõõtsid vahemaid. Eelmise õhtu traagilist õnnetust nad kommenteerida ei soovinud. "Küsige politsei käest," ütles üks maanteeameti töötajaist.

Kuigi õnnetuskoht oli suuremalt jaolt koristatud, meenutasid ränka juhtumit mahaunununud politseilint, auto tagatulede killud ja spidomeeter. Vihm uhtus parasjagu rööbastelt verd.

Raudtee lähedal asuva Villema talu maadel, kust vaade avaneb otse õnnetuskohale, tegi peremees Vahur Toomet parajasti traktoriga tööd. Toometi jutu järgi on see kümne aasta jooksul juba teine samal ülesõidul surmaga lõppenud õnnetus. " Siin on ju hea nähtavus. Ilmselt inimesed ei pannud lihtsalt tähele. Ma arvan, et vilkuvaid tulesid või foore oleks siia vaja," kostis ta ja jätkas tööd.

Eile kella 20.15 ajal sai Tori vallas reguleerimata Suigu raudteeülesõidukohal rongilt löögi sõiduauto Peugeot. Hukkus kaks autos olnud naist.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Andra Jundase andmetel hukkus auto ja reisirongi kokkupõrkes kaks Soome Vabariigi kodanikku, 23-aastane Peugeot`juht ja kaasa sõitnud 26-aastane naine.

Lääne prefektuuri operatiivjuht Margus Sass nentis, et tegemist on äärmiselt traagilise juhtumiga. Tema väitel on praegu veel vara rääkida õnnetuse põhjustest, kuid kohapeale sõitnud patrullpolitseinikud ja uurijad töötavad selle nimel, et täpsed asjaolud välja selgitada.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles