Weekendi ajal juhtis linna stoppmärgiga mees

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viikingisse, Tervisesse, jahtklubisse või mõnda muusse ettevõttesse minejad pidid liikluseeskirja rikkuma.
Viikingisse, Tervisesse, jahtklubisse või mõnda muusse ettevõttesse minejad pidid liikluseeskirja rikkuma. Foto: Mailiis Ollino

Esimene Weekendi päev Pärnus Mere puiestee ja Ringi tänava ristmikul. Liikluskorraldajast sõltub, kas elanikud pääsevad koju või Viikingi veekeskusesse. Samamoodi on stoppmärgiga mehed haaranud võimu mujal ranna rajooni tänavatel.

Nähes, et Ringi tänaval on sissesõidu keelumärk koos lisatahvliga “Ainult kohalikud elanikud ja teenindav personal”, helistab Tervise juhataja Jaan Ratnik abilinnapea Rainer Aavikule. “Kliendid ei saa Tervisesse,” lausub ta. Pärast seda antakse stoppmärgiga mehele korraldus Tervisesse, Viikingisse ja teistesse äriettevõtetesse minna soovijad läbi lasta.

Neid, kes oskavad öelda parooli “Tervisesse”, “Viikingisse” või “jahtklubisse”, sunnitakse liikluseeskirja rikkuma. Ükski külastaja pole kohalik elanik ega teenindav personal. Kui Viikingi tegevdirektor Kairi Lusik hiljem külastajate numbreid võrdleb, on näha, et Weekendi ajal oli veekeskuses vähem külastajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles