Rannavõrkpallur naasis EMilt kaheksanda kohaga

Krismar Rosin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnakas Märt Tammearu ja Rasmus Meius kohtusid veerandfinaalis Kaasanis Vene paari Deniss Šekunovi ja Timur Ermotikuga. Kahjuks tuli vastu võtta kindel kaotus.
Pärnakas Märt Tammearu ja Rasmus Meius kohtusid veerandfinaalis Kaasanis Vene paari Deniss Šekunovi ja Timur Ermotikuga. Kahjuks tuli vastu võtta kindel kaotus. Foto: Euroopa võrkpalli konföderatsioon

Venemaal Kaasanis kuni 18aastaste rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlustel saavutasid pärnakas Märt Tammearu ja Rasmus Meius kaheksanda koha.

16aastane Tammearu leidis, et kindlasti võinuks tõusta kõrgemale. “Pärast Ida-Euroopa võrkpalliassotsiatsiooni (EEVZA) meistrivõistlustel saavutatud viiendat kohta ja noortelümpia teise vooru pääsemist oli tunne hea ja ootused kõrged, aga teadsime, et kõik vastased on tugevad. Ei oodanud, et võidud lihtsalt tulema hakkavad, ega tulnudki,” kommenteeris sportlane.

Ei oodanud, et võidud lihtsalt tulema hakkavad, ega tulnudki.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles