Galerii: Vändra päästehoone sai nurgakivi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vändra teeristis on kunagise RMK Vändra metskonna kontorimaja ümbrus muutunud ehitusplatsiks, sinna kerkib kohaliku päästekomando hoone maksumusega üle miljoni euro.

Täna pandi Riigi Kinnisvara ASi tellimusel valmivale päästehoonele pidulikult nurgakivi. Ajakapslisse asetati ehitatava hoone projekt, siseministeeriumi koostatud turvalisuse trükis, päästeameti strateegia aastani 2025, tänane Pärnu Postimees, Vändra alevi ja valla häälekandja Vändra Teataja, maavanem pani kapslisse oma visiitkaardi, Vändra alevivanem alevi laualipu ja vallavanem Vändra valla meenemündi, sest ehitis valmib juba Põhja-Pärnumaa vallas.

Siseministeeriumi varade asekantsler Riho Kuppart ütles, et ministeeriumile on päästevaldkonna investeeringud olulised. Vändra päästekomando mehed tundsid aga head meelt, sest valmivas hoones saavad nad endale uusaegsed töö- ja olmetingimused ning koolitusteks vajaliku õppeklassi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles