Remont surub Mai kooli pere kitsastesse oludesse

Krismar Rosin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samal ajal kui lapsed valmistuvad minema Pargi tänavale asenduskooli, käib Mai koolis ehitustegevus. Hallituse tõttu on võetud üles põrandad, uuendatakse tehnosüsteeme ja remonditakse võimlat.
Samal ajal kui lapsed valmistuvad minema Pargi tänavale asenduskooli, käib Mai koolis ehitustegevus. Hallituse tõttu on võetud üles põrandad, uuendatakse tehnosüsteeme ja remonditakse võimlat. Foto: Mailiis Ollino

Üleeile kogunes Pärnus Pargi tänavas Mai kooli hoolekogu, kus direktor ja õppelajuhataja selgitasid lapsevanematele õppekorraldust asenduskoolimajas. Kunagisse kutsekooli asumine toob kaasa ruumipuuduse, mis nõuab leidlikkust ja kahe klassi kolimist Tammsaare kooli.

Koolijuht korraldab koolielu tagasihoidlikus toas. Raamatukogu asub võimlas, kus pisikesi ootavad õpikud. Seintele on kleebitud klasside sildid. “Tegu on vana majaga. Ma arvan, et lastel on seal põnev. Eelkõige tähendab see väljakutset õpetajatele ja juhtkonnale, et õpimotivatsiooni hoida ja panna kool toimima sellistes oludeski,” kommenteeris lapsevanem Lee Press.

Nii vanemad kui direktor andsid mõista, et ajutine lahendus tuleb üle elada uue ja ilusa koolimaja nimel. “Usun, et koolipere saab hakkama ja uuel aastal puhtasse remonditud kooli tagasi kolides ununeb see aeg kiiresti,” arvas Press.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles